Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g129kcal9.4g10g5g3.4g
Valittu annoskoko156g65kcal4.7g5g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal2.4g2.5g1.3g0.9g
Arvot/100g100g41kcal3g3.2g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046