Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 28g64kcal5.4g0g4.8g0g
Porkkanaraaste 200g26g7kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu17g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g11g43kcal3.2g0.2g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g438kcal25g27g25.2g3.4g
Valittu annoskoko156g219kcal12.5g13.5g12.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal6.3g6.8g6.3g0.9g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260