Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g42g110kcal7.3g0g8.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g12g10kcal0.6g1.4g0.1g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g30g91kcal4.1g0.3g8.2g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g14g26kcal0.6g3.6g1g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g10g37kcal2.5g0g2.9g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g24g17kcal0.1g3.8g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g611kcal31.6g24.8g41.4g0.2g
Valittu annoskoko156g306kcal15.8g12.4g20.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g153kcal7.9g6.2g10.4g0.1g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667