Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 35g111kcal9.3g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 35g125kcal4.7g22.7g1g2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2.1g0g2.4g0g
Tomaattipyree (Felix)8.7g6.9kcal0.3g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g43g5.6kcal0.7g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g618kcal39.4g50g27.8g4.2g
Valittu annoskoko156g309kcal19.7g25g13.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal9.9g12.5g7g1.1g
Arvot/100g100g198kcal12.6g16g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710