Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana101g174kcal18.1g0.5g11.1g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g10g31kcal0g7.8g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g10g39kcal0g9.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g10g34kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)10g8.3kcal1g1.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz5.1g5.2kcal0g1.2g0g0.1g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g5.1g11kcal0.3g1.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g615kcal39g44.8g23.4g0.4g
Valittu annoskoko156g307kcal19.5g22.4g11.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g154kcal9.8g11.2g5.9g0.1g
Arvot/100g100g197kcal12.5g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727