Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g63g53kcal0.7g11.6g0.3g1.1g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g21g129kcal4.5g1.5g11.8g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g7g28kcal1.4g3.7g0.8g2.3g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g1.8g5.1kcal0g0.2g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g3.5g0kcal0g3.5g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.5g12kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g6g32kcal0.3g3.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g636kcal24.8g50.4g39g8.2g
Valittu annoskoko156g318kcal12.4g25.2g19.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna78g159kcal6.2g12.6g9.8g2.1g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520