J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g40g66kcal7.9g0g4g0g
Makaroni ( tumma Torino )30g104kcal5.4g17.6g1.2g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Milbona Maito rasvaton60g20kcal2g2.9g0g0g
Sipuli 8.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g4g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g455kcal33.6g42.8g16.4g4.2g
Valittu annoskoko156g227kcal16.8g21.4g8.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal8.4g10.7g4.1g1.1g
Arvot/100g100g146kcal10.7g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750