Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sokeri 21g84kcal0g20.8g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g15g51kcal0.2g13g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Grahamjauho 5.9g19kcal0.6g3.6g0.1g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.9kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g3.5g12kcal0.3g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 12g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g818kcal15.8g127.8g26g6.4g
Valittu annoskoko156g409kcal7.9g63.9g13g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g205kcal4g32g6.5g1.6g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604