Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.1g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g75g207kcal12.8g0g17.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.5g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g1.6g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g42g149kcal5.8g27.4g1.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g749kcal38.8g59.6g37.6g6.8g
Valittu annoskoko156g374kcal19.4g29.8g18.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g187kcal9.7g14.9g9.4g1.7g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.1g12g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913