Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)24g7.8kcal0.1g1.6g0.1g0.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)69g96kcal7.7g0.3g7.2g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Rypsiöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g757kcal21.6g97.2g30.8g2.8g
Valittu annoskoko156g379kcal10.8g48.6g15.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g189kcal5.4g24.3g7.7g0.7g
Arvot/100g100g242kcal6.9g31.1g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566