Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana48g82kcal8.5g0.2g5.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g8.9g11kcal2.4g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g15g16kcal0.4g0.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g291kcal24.8g18.4g13.8g2.4g
Valittu annoskoko156g145kcal12.4g9.2g6.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal6.2g4.6g3.5g0.6g
Arvot/100g100g93kcal7.9g5.9g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142