TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g46g62kcal10.1g0g2.3g0g
Tomaattimurska 46g14kcal0.3g2.4g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen17g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Paprikajauhe 1.2g3.7kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g12g8.1kcal0.9g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g262kcal24.4g16.2g9.8g4g
Valittu annoskoko156g131kcal12.2g8.1g4.9g2g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal6.1g4.1g2.5g1g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755