Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 42g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g16g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g11g18kcal0.2g0.6g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g72kcal5g3.4g3.6g2.4g
Valittu annoskoko156g36kcal2.5g1.7g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g18kcal1.3g0.9g0.9g0.6g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1.1g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448026