Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g67g60kcal11.4g2.3g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g19g67kcal3.8g0.1g5.7g0g
Riisi tumma 33g114kcal2.3g23.4g0.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g539kcal35.8g55g18.8g4g
Valittu annoskoko156g270kcal17.9g27.5g9.4g2g
Annoskoko puolitettuna78g135kcal9g13.8g4.7g1g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.6g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619