Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)65g72kcal8g1.2g3.8g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 32g25kcal0.6g5g0.1g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaa 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 19g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g217kcal18g16.4g8g3.2g
Valittu annoskoko156g108kcal9g8.2g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g54kcal4.5g4.1g2g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5.8g5.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201