Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g42g15kcal0.4g2.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Hunaja 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Nautajauheliha 15%33g68kcal6g0g5g0g
Oliiviöljy 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 4.2g16kcal0.9g0g1.3g0g
Munakoiso 63g14kcal0.3g1.9g0.1g1.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.2g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g262kcal15.8g11g16.2g3.8g
Valittu annoskoko156g131kcal7.9g5.5g8.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal4g2.8g4.1g1g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465