Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Rypsiöljy 8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 8.7g63kcal0g0g7.1g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g28g105kcal0.5g25.7g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g38g15kcal0.2g3.8g0.2g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g66kcal2.3g0.7g5.9g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g15g27kcal2.1g1g1.6g9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g37kcal0g9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g960kcal15.2g112.4g50.6g18.8g
Valittu annoskoko156g480kcal7.6g56.2g25.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna78g240kcal3.8g28.1g12.7g4.7g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255