Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 46g35kcal0.9g7.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g26g51kcal4.3g0.5g3.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g205kcal11.2g16.4g9.6g1.2g
Valittu annoskoko156g102kcal5.6g8.2g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal2.8g4.1g2.4g0.3g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395