Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)21g89kcal4.5g0.8g7.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 62g60kcal1.9g12.1g0.2g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g8.3g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g17g45kcal4.8g0g2.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)8.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 33g44kcal0.9g1.1g4g0g
Tonnikala öljyssä 7.6g15kcal2.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g516kcal28.6g30.2g30.6g1.4g
Valittu annoskoko156g258kcal14.3g15.1g15.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal7.2g7.6g7.7g0.4g
Arvot/100g100g165kcal9.2g9.7g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625