Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 43g42kcal1.3g8.4g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 43g95kcal7.5g0g7.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)43g11kcal0.4g2.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g11g32kcal1.7g0.2g2.7g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g11g35kcal3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g434kcal28g22.6g25.4g2.2g
Valittu annoskoko156g217kcal14g11.3g12.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal7g5.7g6.4g0.6g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777