Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 34g12kcal1.6g0.7g0.1g0.8g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%68g115kcal6.6g5g7.4g0g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Nuudeli, keitetty, suolaton 36g48kcal1.4g9.1g0.5g0.5g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Chili paprika punainen2.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g387kcal19.4g31.4g19.4g3.2g
Valittu annoskoko156g194kcal9.7g15.7g9.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal4.9g7.9g4.9g0.8g
Arvot/100g100g124kcal6.2g10g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461407