Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g14g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g29g22kcal1.2g3.6g0.2g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g79kcal4.4g12.2g0.6g2.2g
Valittu annoskoko156g39kcal2.2g6.1g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g20kcal1.1g3.1g0.2g0.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436