Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.3g0.5kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g50g48kcal3.5g6.5g0.2g2.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)54g16kcal0.5g3.3g0.1g0.5g
Makaroni, pasta 16g53kcal1.7g10.8g0.2g0.5g
Pinaatti 5.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g306kcal12.2g43.8g7g9g
Valittu annoskoko156g153kcal6.1g21.9g3.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal3.1g11g1.8g2.3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284