Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 57g23kcal2g2.3g0.3g1.1g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g78kcal4.6g6.6g2.8g2.8g
Valittu annoskoko156g39kcal2.3g3.3g1.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g20kcal1.2g1.7g0.7g0.7g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811