Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g32g5.4kcal0.6g0.7g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow32g6.3kcal1g0.6g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%18g23kcal0.5g0.4g2.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)14g23kcal0.4g0.6g2.1g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g11g37kcal3g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g285kcal24.6g7g18.2g2.4g
Valittu annoskoko156g143kcal12.3g3.5g9.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal6.2g1.8g4.6g0.6g
Arvot/100g100g91kcal7.9g2.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515