Joben kesäkurpitsa-meetwurstivuoka

-mausteet: suola, mustapippurirouhe, pizzamauste, viherpippuri
-viipaloi kasvikset
-itketä kesäkurpitsaviipaleet suolalla
-lado vuorotellen vuokaan
- meetwurstia tulee n. 14 siivua joten kaksi kerrosta pyöreään vuokaan
-kasviskerrosten päälle reilusti pizzamaustetta ja mustapippurirouhetta
-sulata koskenlaskija ruokakermaan, kaada ladottujen kasvisten päälle
-sekoita jogurtti ja juustoraaste, hienonna joukkoon viherpippuria ja kaada liisteri päällimmäiseksi

800g kesäkurpitsa (2 isoa)
800g tomaatti (5 isoa)
250g sipuli (2 kpl)
250g ruokakerma kolme juustoa 10%
tai
250g ruokakerma mustapekka 10%
125g koskenlaskija-sulatejuusto (1/2pkt)
100g turkkilainen jogurtti
100g emmental-juustoraaste

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g52g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Meetwursti Hk,kotimainen6.9g28kcal1.4g0g2.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g16g20kcal0.6g0.6g1.6g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 6.5g8kcal0.3g0.3g0.7g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g6.5g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g204kcal9.8g10.2g13.6g2.8g
Valittu annoskoko156g102kcal4.9g5.1g6.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal2.5g2.6g3.4g0.7g
Arvot/100g100g65kcal3.1g3.3g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463816