Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty98g137kcal5g27.3g0.7g3.3g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g16g15kcal0.1g3.1g0.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka16g4.7kcal0.2g1.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 11g22kcal3.1g0g1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g15g12kcal0.4g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g379kcal17.6g64.2g5.6g6.6g
Valittu annoskoko156g189kcal8.8g32.1g2.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal4.4g16.1g1.4g1.7g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340