Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.1kcal0.2g0g0.5g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit51g8.7kcal0.8g1.1g0.1g1g
Parsakaali, pakaste, Apetit41g8.6kcal1.4g0.8g0g1g
Ruokakerma 5%, Valio21g13kcal0.3g0.9g1g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)41g29kcal4.5g1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g129kcal14.4g7.6g4.4g4g
Valittu annoskoko156g65kcal7.2g3.8g2.2g2g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal3.6g1.9g1.1g1g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604