Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g55g121kcal10.5g0g9.4g0g
Sika-nautajauheliha28g61kcal4.8g0g4.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 28g18kcal0.9g1.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g14g4.1kcal0.1g0.6g0g0g
Nokkonen (100g)6.9g2.5kcal0.4g0.1g0g0.3g
Korppujauho 3.4g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g6.9g21kcal1.2g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g522kcal40.4g15.8g33.6g1g
Valittu annoskoko156g261kcal20.2g7.9g16.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g131kcal10.1g4g8.4g0.3g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813