Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g51g190kcal7.2g37g1.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 51g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Katkarapu pienet (pirkka)37g24kcal5.6g0g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g582kcal30.6g77g16.4g3g
Valittu annoskoko156g291kcal15.3g38.5g8.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g145kcal7.7g19.3g4.1g0.8g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886