Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 8.6g26kcal1.6g0.2g2.1g0g
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Makaroni, tumma 21g74kcal2.8g13.5g0.6g1.2g
Porkkana 6.9g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 4.1g16kcal1.6g1.9g0.1g0.4g
Atria kevyt jauheliha27g47kcal5.2g0g2.7g0g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g377kcal24.2g34.6g14g4.4g
Valittu annoskoko156g189kcal12.1g17.3g7g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g94kcal6.1g8.7g3.5g1.1g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964