Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 76g262kcal7.8g53.5g0.9g2.7g
Voi 14g100kcal0.2g0.1g11.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal1g0g0.8g0g
Hiiva 3.5g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.2g2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g908kcal21.8g136.2g29g6.6g
Valittu annoskoko156g454kcal10.9g68.1g14.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g227kcal5.5g34.1g7.3g1.7g
Arvot/100g100g291kcal7g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403