Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali74g16kcal0.9g2.5g0.1g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.9g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa21g62kcal4.7g0g4.7g0g
Smetana8.8g35kcal0.2g0.2g3.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.9g4.4kcal0.3g0.8g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 30g65kcal5.2g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g383kcal23.8g10.2g27g3.6g
Valittu annoskoko156g191kcal11.9g5.1g13.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal6g2.6g6.8g0.9g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.3g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799