Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado46g21kcal0.3g5.1g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 43g15kcal0.9g1.9g0.1g1.1g
Parsa 36g5.6kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Hunaja 2.9g10kcal0g2.4g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.9g1.3kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g178kcal3.8g20g8.2g3.6g
Valittu annoskoko156g89kcal1.9g10g4.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal1g5g2.1g0.9g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739