Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Persilja 6.5g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Bataatti, kuorittu 20g16kcal0.3g3.3g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 20g4.5kcal0.4g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g193kcal9g23.2g6g6.8g
Valittu annoskoko156g96kcal4.5g11.6g3g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g48kcal2.3g5.8g1.5g1.7g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.4g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926