Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Punajuuri 79g30kcal0.8g5.5g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g138kcal2.8g19.4g4.6g7.4g
Valittu annoskoko156g69kcal1.4g9.7g2.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal0.7g4.9g1.2g1.9g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937