Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.5g0.4g1g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g1.9g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 9g48kcal0g0g5.4g0g
Kaurajuoma, GoGreen90g36kcal0.9g5.4g0.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g487kcal12.8g67.4g17.2g3g
Valittu annoskoko156g244kcal6.4g33.7g8.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g122kcal3.2g16.9g4.3g0.8g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526