Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino22g73kcal5g11.4g0.8g1.3g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.2g2.4kcal0g0.5g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl22g8.2kcal0.2g1.9g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g18g44kcal3.2g0.1g3.4g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g36g7.2kcal0.2g1.2g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 50g6.5kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g361kcal18.6g32.6g16.8g3.8g
Valittu annoskoko156g181kcal9.3g16.3g8.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g90kcal4.7g8.2g4.2g1g
Arvot/100g100g116kcal6g10.4g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565