Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g29g102kcal3.9g19.8g0.7g1.1g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma26g31kcal0.8g1.1g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Maitorahka, milbona (500g)32g22kcal3.9g1.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)13g5.9kcal0.4g0.6g0.2g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g32g18kcal0.2g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g526kcal22.6g56.4g23.2g2.2g
Valittu annoskoko156g263kcal11.3g28.2g11.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal5.7g14.1g5.8g0.6g
Arvot/100g100g168kcal7.2g18g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276