Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)28g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Nauris 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g115kcal4.2g15g3.8g5g
Valittu annoskoko156g58kcal2.1g7.5g1.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal1.1g3.8g1g1.3g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.8g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753