Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk28g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.7g0g0.2g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Ketsuppi, Heinz3.5g3.6kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g173kcal12.2g14.6g6g2.8g
Valittu annoskoko156g87kcal6.1g7.3g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal3.1g3.7g1.5g0.7g
Arvot/100g100g55kcal3.9g4.7g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019