Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)39g83kcal9.5g0g5.1g0g
Ruohosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale20g67kcal4.3g0g5.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g66g45kcal1.1g9.8g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%26g16kcal0.3g0.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g423kcal30.6g21.2g23.2g0.2g
Valittu annoskoko156g211kcal15.3g10.6g11.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal7.7g5.3g5.8g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.8g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576