Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g4kcal0.4g0.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio12g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Kirjolohifilee 30g50kcal5g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 4.2g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.7g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g3.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 6g11kcal1.1g0g0.7g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g199kcal15.2g9.6g10.8g0.8g
Valittu annoskoko156g100kcal7.6g4.8g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal3.8g2.4g2.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890