Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.8g5.5kcal0.2g0.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.5kcal0.4g1.3g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit41g53kcal1.2g0.8g5.3g0g
Purjosipuli16g3.1kcal0.3g0.4g0g0.3g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 46g87kcal12.4g0g4.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g366kcal29.6g8.2g24.2g1.6g
Valittu annoskoko156g183kcal14.8g4.1g12.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal7.4g2.1g6.1g0.4g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080