Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 15g62kcal0g15.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl61g208kcal1.2g1.8g21.4g0g
Mustikka, Pakkasmarja61g20kcal0.3g3.9g0.4g2g
Marenki 18g50kcal0.9g11.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g683kcal4.8g64.8g43.8g4g
Valittu annoskoko156g342kcal2.4g32.4g21.9g2g
Annoskoko puolitettuna78g171kcal1.2g16.2g11g1g
Arvot/100g100g219kcal1.5g20.7g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218