Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Hapankaali 53g15kcal0.6g2.3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste26g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen26g37kcal5g0g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g169kcal12g13.2g6.8g4.6g
Valittu annoskoko156g84kcal6g6.6g3.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g42kcal3g3.3g1.7g1.2g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417