Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g43kcal0.3g0.4g4.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Munakoiso 53g12kcal0.3g1.6g0.1g1.3g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow66g237kcal7.9g49.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g630kcal17.8g104.6g14.6g3g
Valittu annoskoko156g315kcal8.9g52.3g7.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g158kcal4.5g26.2g3.7g0.8g
Arvot/100g100g202kcal5.7g33.5g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368