Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 119g171kcal19.1g0g10.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha23g68kcal0.8g1.4g6.6g0g
Tilli, tuore 14g4.1kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g488kcal40.8g3g34.6g0.6g
Valittu annoskoko156g244kcal20.4g1.5g17.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g122kcal10.2g0.8g8.7g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.1g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571