Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g23g25kcal4.1g0.5g0.7g0g
Katkarapu 27g19kcal4g0g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.8g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g27g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kurkku, tuore27g2.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea37g3.7kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g119kcal18.2g6g2.4g2.4g
Valittu annoskoko156g60kcal9.1g3g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal4.6g1.5g0.6g0.6g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616