Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g123g165kcal11g22.4g3.2g5.3g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g434kcal22.6g46.8g16g11.2g
Valittu annoskoko156g217kcal11.3g23.4g8g5.6g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal5.7g11.7g4g2.8g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788